EUR

Vlastné kuchárske bundy

Kuchárske bundy s výšivkou, ktorú chcete, aby kuchári v hotelovej obchodnej uniforme.

Vyšívané kuchynské bundy pre pohostinský priemysel


Kuchárske bundy sú dokonalým doplnkom každodenného života šéfkuchárov. S týmito profesionálnymi bundami môžete mať v uniformách celý personál vášho pohostinského priestoru vrátane kuchárov. Tento typ búnd je veľmi žiadaný bežnou praxou mať kuchyňu, váš pohostinský priestor, s možnosťou byť viditeľný pre zákazníkov. Sú to technické pracovné bundy, ktoré majú možnosť akokoľvek personalizovať.

Originálne kuchárske kabáty


Máme rôzne modely na prispôsobenie jednotných vzorov kuchárov a kuchárok požiadavkám každého priestoru, so širokým katalógom búnd s rôznymi farbami, veľkosťami a tvarmi, ktoré si môžete prispôsobiť ľubovoľnou výšivkou.

Charakteristiky kuchárskych búnd


kuchárske bundy majú jedinečný dizajn, ktorý má za každých okolností chrániť šéfkuchára. Tradičné kuchárske bundy majú vpredu dvojitú vrstvu, aby skryli prípadné fľaky na oblečení šéfkuchárov. Dvojité zapínanie pomáha chrániť kuchára pred ohňom alebo panvicami. Na garrampe máme rôzne modely kuchynských búnd, od lacných kuchynských búnd až po tie kvalitnejšie. Čo sa týka materiálu, nájdeme kuchynské bundy zo 100% bavlny a kuchárske bundy, ktoré kombinujú syntetiku s bavlnou. Ako sa stalo takmer pri všetkých pohostinských odevoch, aj keď spočiatku boli kuchynské bundy výlučne biele, dnes nájdeme originálne kuchynské bundy, ktoré kombinujú pestré farby a rôzne vzory. Na garrampe máme zábavné kuchynské bundy v rockerskom štýle, kuchárske bundy pre mužov aj ženy.

Často kladené otázky o Kuchárske bundy

Čo si mám obliecť do práce v reštaurácii?

Vyberte si peknú košeľu s rukávmi (nie tielka). Vyhnite sa košeliam s dizajnom a logami. Práca v reštaurácii môže spôsobiť rozliatie a škvrny. Ak je košeľa špinavá, zafarbená alebo zapácha, určite si oblečte inú košeľu, kým nebudete môcť tú špinavú oprať.

Ako si vybrať uniformu pre svoju reštauráciu?

Vytváranie správneho prvého dojmu pomocou uniformy zamestnancov je často prehliadaný spôsob, ako zmeniť zaujatých hostí na vernú klientelu. Môžete mať najväčšie plagáty, najjasnejšie svetlá, najlepší nábytok a porcelán, najluxusnejšie a najchutnejšie jedlá, no ak vášmu personálu dodáte ten správny vzhľad, môžete prilákať zákazníkov a vytvoriť ten najdôležitejší dokonalý prvý dojem. Tematické reštaurácie majú ľahkú prácu pokiaľ ide o vytváranie uniforiem pre zamestnancov recepcie, ktorí hovoria jazykom podniku; Na rad prichádzajú jedálne z 50. rokov s čašníčkami na kolieskových korčuliach.

Môže mať reštaurácia stanovený dress code?

Zavoláte do reštaurácie a požiadate o navrhovaný dress code, ale štandardný dress code neobjasňuje, čo sa očakáva – len vás nechá viac zmätený. Z väčšej časti možno očakávania obliekania v reštaurácii usporiadať do piatich kategórií: neformálne, business casual, smart casual, formálne alebo sako.